دانستنی ها

خواص خاویار

خواص خاویار

خاویار انواع گوناگونی دارد که عموما در طیف های رنگی از مشکی تا طوسی روشن و زیتونی تیره تا زیتونی روشن (طلایی) دیده می شوند.

خاویار سرشار از ویتامین ها، املاح، مواد معدنی، پروتئین ها و چربی است. مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های التهاب مفاصل، دستگاه گوارش و سرطان های مختلف بسیار موثر است. این ماده غذایی غنی و پرخاصیت، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و برای درمان بیماری های افسردگی و قلبی-عروقی بسیار سودمند است.

خاویار سرشار از آهن است. به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از کمبود آهن توصیه می شود. ویتامین های موجود در خاویار می تواند نیروی از دست رفته فرد را در دوران نقاهت پس از جراحی های بزرگ و بیماری های عفونی به او بازگرداند. این ماده غذایی گرانبها با تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند آثار بی هوشی ناشی از عمل جراحی را نیز رفع کند.

برخی اعتقاد دارند که مصرف خاویار در سلامتی و قوای جسمی تاثیر دارد که بدون تردید به خاطر ارزش غذایی والای خاویار است. میزان انرژی خاویار به ازای هر کیلوگرم معادل 2704 کالری برآورده شده است. سطح بالای پروتئین و اسید های آمینه ضروری خاویار می تواند برای تقویت ماهیچه ها و عضلات بسیار موثر باشد و چربی سودمند آن می تواند ناراحتی های اعصاب را التیام بخشد.

برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس بگیرید
بستن
بستن