کوکوی خاویار

Caviar cutlet

کوکوی خاویار

مواد لازم برای پخت کوکوی خاویار

خاویار: به مقدار کافی
برگ سیر تازه: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این کوکوی خوشمزه و مقوی ابتدا برگ سیر تازه را خرد کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و ادویه ها و خاویار را به آن بیفزایید. سپس برگ سیر را نیز اضافه کرده و مخلوط را به هم بزنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید. این کوکو به زمان زیادی برای سرخ شدن احتیاج ندارد و به سرعت آماده می شود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

تماس بگیرید