خاویار-استرا

خاویار یک ماده غذایی لذیذ و نیرو بخش و پرانرژی است که هضم و جذب آن با سرعت زیادی انجام می‌ شود و ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری دارد. این ماده درصد زیادی پروتئین دارد که تمام اسید های آمینه ضروری برای بدن را در خود جای می دهد. مواد معدنی موجود در خاویار برای ترمیم بافت ها و ساخت هورمون و آنزیم های مختلف به ویژه برای بیماران بسیار مفید است و ایمنی بدن را افزایش می دهد.

هنگام خرید خاویار به رنگ، اندازه و یکنواختی سطح توجه کنید که استاندارد و سالم باشد. هنگام سرو خاویار می توانید هم به صورت خام و هم پخته آن را به همراه طعم دهنده های مختلفی میل کنید و از خواص ویژه آن بهره مند شوید.

خاویار آسترا که از گونه تاس ماهی به دست می آید که نایاب ترین و مرغوب ترین خاویار اصل صادراتی ایران به شمار می رود. این نوع خاویار طعم مطلوبی دارد. خاویار آسترا رنگ روشنی دارد؛ به همین دلیل به خاویار طلایی شهرت یافته است. این ماده گرانبها در واقع تخم های باورنشده ماهیان خاویاری است.

خاویار آسترا از نظر قیمت نسبت به خاویار بلوگا و سوروگا ارزان تر است؛ به همین دلیل فروش آن در بازار زیاد است. همچنین بخش عمده خاویار آسترا صادر می شود و بیش از ۹۰ درصد خاویار دنیا از دریای خزر تهیه می شود.

خاویار آسترا در استان مازندران تولید می شود. خاویار آسترا به دو صورت دریایی و پرورشی عرضه می شود. نوع دریایی این خاویار گران تر و نایاب تر است.

خاویار آسترا، نمونه ای از بهترین انواع خاویار شمال ایران است که از سه ماهی معروف شمال ایران یعنی تاس ماهی ایرانی، تاس ماهی روسی، خاویار ماهی شیب استخراج می شود. این ماهی ها انواع خاویار آسترا با رنگ تیره را تولید می کنند.

خواص خاویار

  • کاهش سطح کلسترول خون

  • پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

  • جلوگیری و درمان بیماری های گوارشی

  • تسکین دردهای مختلف

  • کمک به بهبود سرطان

ویژگی ها و خواص خاویار آسترا

  • رنگ خاکستری تیره تا زیتونی روشن

  • دارای دانه هایی با اندازه متوسط

  • مزه ای شبیه گردوی تازه دارد.

  • تولید توسط ماهی خاویار تاس ماهی به مدت ۸ تا ۱۰ سال

  • شفافیت بسیار زیاد

  • بهترین نوع خاویار قابل استفاده در مجالس

  • حاوی مقادیر زیادی اسید آمینه آرژنین

  • غنی از ویتامین، پروتئین، چربی و املاح معدنی

  • جلوگیری از ابتلا به بیماری های التهاب مفاصل، معده و دستگاه گوارش و انواع سرطان ها

  • سرشار از امگا ۳

  • بهترین دارو برای درمان افسردگی و بیماری های قلبی

  • بهترین دارو برای ترمیم سلول های عصبی

  • مرغوب ترین نوع خاویار شمال ایران

  • قابل استفاده همراه با تخم مرغ و سبزیجات

تفاوت تاس ماهی ایرانی با نوع روسی آن

برخی تاس ماهی ایرانی را با تاس ماهی روسی یکسان می دانند. همچنین در برخی مطالب مربوط به خاویار آسترا، آن را برگرفته از تاس ماهی روسی می دانند. درحقیقت تاس ماهی ایرانی از روس آمده است.

ترک زبانان به تاس ماهی، قره برون می گویند. قره برون در زبان فارسی به معنی «بینی سیاه» است.

تاس ماهی ایرانی درشت تر از تاس ماهی روسی است. درشت بودن تاس ماهی ایرانی موجب می شود خاویار آسترا که از تاس ماهی ایرانی گرفته می شود، باکیفیت تر از نوع روسی باشد.

از لحاظ ظاهری طاس ماهی ایرانی و روسی مشابه هم هستند، با این تفاوت که تاس ماهی ایرانی تیره تر از تاس ماهی روسی است و بعضی از آنها دانه های سفیدی روی بدنشان دارند.

طول تاس ماهی ایرانی به بیش از ۲ متر می رسد.

تاس ماهی ایرانی در سن ۱۲ تا ۱۴ سالگی بالغ می شود.

وزن تاس ماهی ایرانی ۶۰ تا ۱۳۰ کیلوگرم است.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

تماس بگیرید