طعم خاویار

The taste of caviar

طعم Caviar

بسیاری از افراد طعم خاویار را دوست دارند. این افراد با با یکبار چشیدن خاویار عاشق آن می‌شوند. برای آشنایی با طعم خاویار این مطلب را مطالعه فرمایید.
همانطور که می دانید توصیف طعم کار بسیار سختی است؛ زیرا طعم یک چیز ذهنی است. بنابراین با توصیف نمی توان طعم واقعی چیزی را توضیح داد.
در عین حال گونه‌های مختلف Caviyar طعم های متفاوتی دارند. اگر از فردی که خاویار خورده است بپرسید که طعم خاویار چگونه است، به احتمال زیاد می گوید مزه ماهی شور می دهد.
متخصصان مزه شناسی عقیده دارند که هنگام خوردن خاویار می توان ۱۵ طعم مختلف را در آن تجربه کرد. به همین دلیل توضیح طعم خاویار دشوار است.

چرا طعم خاویار های مختلف متفاوت است؟
همان طور که می‌دانید ماهیان خاویاری گونه های مختلفی دارند. Caviar هر کدام از این ماهیان، عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارد.
در زیر مواردی را که در تفاوت طعم خاویار تاثیرگذارند، بیان می کنیم:
سلامتی ماهی
سن و اندازه ماهی
محل زندگی ماهی
خاویار دریایی یا پرورشی
نوع غذای ماهی
کیفیت آب محل زندگی ماهی
میزان نمک موجود در آب
پاستوریزه بودن خاویار
یخ زدن خاویار
ظرف نگهداری خاویار
مدت نگهداری خاویار

تمام این عوامل در طعم خاویار تاثیر دارند.
اگر خاویار این بو و مزه ها را نداشته باشد یا شکل آن تغییر بکند و کپک بزند یعنی فاسد شده است و می‌تواند منجر به بیماری‌های گوارشی شود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

تماس بگیرید