طعم خاویار چگونه است؟
خاویار ماده غذایی پرانرژی است. مصرف کنندگان، طعم و بوی آن را شبیه ماهی خام می دانند. برخی افراد بوی تند ماهیمانند خاویار و طعم شورش را دوست دارند، برای برخی نیز طعم و بوی خاویار اصلاً خوشایند نیست.
خاویار سیاه بخوریم یا طلایی؟
خاویار سیاه در ایران و جنوب روسیه بسیار پرطرفدار است. خاویار طلایی هم طرفداران خود را دارد.
اگرچه خاویار طلایی از نوع سیاه ارزان تر است، اما طعم و ارزش غذایی آن ها تفاوت چندانی ندارد.
خاویار را چگونه مصرف کنیم؟
خاویار یکی از لوکسترین صبحانههای دنیاست. برای تهیه این صبحانه لاکچری میتوان خاویار را به شکل خام مصرف کرد.
همچنین می توان خاویار را با تخم مرغ یا پیاز سرخشده میل کرد.
نوع دیگر این صبحانه به این شکل است که به اندازه نوک قاشق خاویار را با سبزیجات معطر یا تکه کوچکی نان و کره میل کرد.
همچنین می توان خاویار را سرد بدون نان میل کرد.