سوروگا

سوروگا از شکم ماهی ازون برون خارج می شود. ازون برون از ماهیان خاویاری دریای خزر است. توجه داشته باشید که خاویار سوروگا، ازون برون نیست، بلکه گوشت ماهی خاویار سوروگا به ازون برون شهرت دارد.

خاویار سوروگا به خاطر قیمت مناسب، نزد مردم محبوبیت بیشتری نسبت به بقیه انواع خاویار دارد. همچنین سوروگا به خاطر طعم خاصی که دارد، بین مردم محبوب است.

ماهی سوروگا در دریا زندگی می کند. همچنین امکان پرورش این ماهی نیز وجود دارد که در هر دو صورت نیز خواص بی نظیری دارد. برای اینکه خاویار سوروگا پرورشی کیفیت خوبی داشته باشد، باید حداقل ۷ سال پرورش یابد. ماهی خاویاری سوروگا حدود ۷ ‏سال طول می کشد تا بالغ و آماده خاویار دهی شود.

خاویار دریایی قیمت بسیار بالایی دارد و در دسترس همه مردم نیست. از این رو خاویار پرورشی با داشتن خواص یکسان و قیمت کمتر، جایگزین مناسبی برای آن است.

برخی از ویژگی های خاویار سوروگای پرورشی عبارت اند از:

  • رنگ متمایل به خاکستری تیره
  • بوی خوش
  • میزان چسبندگی طبیعی
  • داشتن دانه های ریز
  • بسته بندی به شکل صابون قالبی

خاویار سوروگا به اشکال زیر به فروش می رسد:

  • بسته بندی و وکیوم شده
  • کیلویی
  • کاسه ای
  • گرمی

ویژگی های ماهی سوروگا

  • بومی دریای خزر در ایران
  • ریز ترین ماهی دریای خزر
  • بدون استخوان
  • گوشت بسیار نرم
  • طعم بسیار لذیذ

خواص خاویار سوروگا

خاویار سوروگا یکی از ارزشمندترین غذاهای جهان محسوب می شود که بسیار انرژی زاست. از نظر ارزش غذایی، خاویار خواص بسیاری دارد. خواص خاویار سوروگا و دیگر ماهیان خاویاری یکسان است. خاویار سوروگا برای زنان باردار بسیار مفید است و پزشکان مصرف آن را در دوره بارداری توصیه می کنند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

تماس بگیرید